Çeltikçi'de maydanoz festivali coşkuyla kutlandı

Çeltikçi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından düzenlenen 1. Maydanoz Festivali, Burdur'un Çeltikçi ilçesinde coşkuyla kutlandı. Festivalde ünlü sanatçılar sahne aldı, piyanist ve ressam da performans sergiledi.

Çeltikçi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi 1. Maydanoz Festivali'nde Coşku Dolu Anlar Yaşandı!

Çeltikçi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, unutulmaz anlara sahne olan 1. Maydanoz Festivali'ni dün akşam coşkuyla gerçekleştirdi. İlçenin gururu olan festival, katılımcılara muhteşem sanat ve eğlence deneyimi sundu.

Sanat ve Eğlence Dolu Bir Gece!

Maydanoz Festivali, sanatın ve eğlencenin doruk noktasıydı. Festival kapsamında TRT Sanatçısı Uğur Önür, Türk Halk Müziği Sanatçısı Yudum ve Duygu Çivril Yılmaz gibi ünlü isimler sahne aldılar. Ayrıca, piyanist Mehmet Aktürk'ün büyüleyici performansı ve ressam Salih Yön'ün eserleri festival ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Burdur'un Çeltikçi İlçesinde Coşkuyla Kutlandı

Maydanoz Festivali, 16 Eylül Cumartesi günü Burdur'un Çeltikçi ilçesinin meydanında gerçekleştirildi. Festival, katılımcılarına unutulmaz bir gün yaşattı.

maydanoz festivalicoşkukutlamaTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.