Çeltikçi'ye Yeni 12 Metre Merdivenli İtfaiye Aracı

Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay, belediyenin özkaynaklarıyla satın alınan 12 metre merdivenli, sıfır merdiven ve pompa, krom çelik tanklı, elektrik yangınlarına köpük sıkma özellikli yeni itfaiye aracını hizmete aldı.

Çeltikçi'ye Yeni İtfaiye Aracı Kazandırıldı

Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay, verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Son olarak, belediyenin özkaynakları ile 12 metre merdivenli, sıfır merdiven ve pompa, krom çelik tank ve elektrik yangınlarına köpük sıkma özellikli yepyeni bir itfaiye aracı satın alındı.

Başkan Bilkay, yeni itfaiye aracıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Söz verdiğimiz gibi, Çeltikçi Belediyesi'ne ve Çeltikçi halkına yepyeni bir itfaiye aracı kazandırdık. Aracımız 12 metre merdivenli, merdiven ve pompası sıfır, krom çelik tanklı ve elektrik yangınlarına köpük sıkma özelliğine sahip. Aracımız belediyemizin özkaynakları, yani lokantamızın kazancıyla satın alındı. Çeltikçi'mize hayırlı uğurlu olsun."

Yeni itfaiye aracıyla birlikte, Çeltikçi'de olası yangınlara karşı daha hızlı ve etkili müdahalede bulunulabilecek. Bu da, ilçe sakinlerinin can ve mal güvenliğinin daha iyi korunmasını sağlayacak.

itfaiye aracıÇeltikçi BelediyesiAdnan BilkayTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.