CHP, belediye başkan adaylarını Kasım ve Aralık'ta açıklayacak

CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nın ardından Kasım ve Aralık aylarında belediye başkan adaylarını açıklayacağı kulis bilgisi paylaşıldı.

Gazeteci Mustafa Yavuz'dan çarpıcı CHP kulisi! CHP, belediye başkan adaylarını ne zaman açıklayacak?

Gazeteci Mustafa Yavuz, TV 6’da CHP'nin 4-5 Kasım'da Ankara'da gerçekleştireceği 36. Olağan Kurultayı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteci Mustafa Yavuz, CHP örgütlerinin merakla beklediği belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili parti içerisinden edindiği kulis bilgiyi TV 6 canlı yayınında açıkladı.

MUSTAFA YAVUZ: CHP KASIM VE ARALIK AYI İÇERİSİNDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI AÇIKLAYACAK

"Aldığım önemli bir bilgiyi söyleyeyim" diyen Gazeteci Mustafa Yavuz, CHP örgütlerinin merakla beklediği kulis bilgiyi TV 6 canlı yayınında şu sözlerle paylaştı:

"CHP, 3-4 Kasım tarihlerinde arasında yapacağı 36. Olağan Kurultayı'nın ardından Kasım ve Aralık içerisinde komple belediye başkan adaylarını açıklayacak. CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Bey, belediye başkan adaylarının belirme kritlerleriyle ilgili yoğun bir çalışma yürütüyor. Bir taraftanda ittifak görüşmeleriyle ilgili olarak da benim edindiğim izlenim; CHP'li adaylar bölgesinde yerelde ittifak sağlayacak"

İYİ PARTİ İLE İTTİFAK OLUR MU?

Öte yandan Gazeteci Mustafa Yavuz, CHP ile ittifak köprülerini atarak 81 ilde kendi adaylarıyla seçime gireceklerini açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP'nin ittifak yapma olasılığı ile ilgili olarak da "Meral Hanım değişimcilerden birisi gelir diye kapıyı açık bırakıyor ama Kemal Bey Genel Başkanlığa devam edecek. Bana göre; Kemal Beyle, Meral Hanımın ittifak yapabilmesi bu saat itibariyle imkansız diyebiliriz" dedi.

CHPBelediye Başkan AdaylarıKasımAralıkTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.