CHP Bucak İlçe Başkanlığı, 10 Kasım dolayısıyla Atatürk Anıtına Çelenk Koydu.

CHP Bucak İlçe Başkanlığı, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 82. Yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyet Caddesindeki Atatürk anıtına çelenk koydu.

Çelenk koyulmasının ardından CHP Bucak İlçe Başkanlığı binasında bir araya gelen yönetim, 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve 82. Yıldönümü dolayısıyla hatim duası okutuldu. Atatürk ve silah arkadaşları için okutulan hatim duasının ardından açıklamada bulunan CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, "Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnmiş, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olmuş, milletimizin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş ölümsüz bir liderdir. Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyet ile Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 82. yıldönümü olan 10 Kasım, Atamızı kaybetmenin vermiş olduğu derin hüznün yanında, onun ilke ve inkılaplarına, demokrasiye, tam bağımsızlığa, insan haklarına, barışa ve özgürlüğe olan inancımızla Atamızı saygıyla anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Mustafa Kemal Atatürk10 KasımTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.