CHP Burdur İl Yönetimi Ankara'da! Özgür Özel'le Burdur'u konuştular

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, İl Başkanı Kadir Koç, İlçe Başkanı İlyas Divarcı ve Gençlik Kolları Başkanı Anıl Gün, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. Detaylar haberimizde...

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç, Merkez İlçe Başkanı İlyas Divarcı ve Gençlik Kolları Başkanı Anıl Gün CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunulduğu ziyarette ön seçim isteyen ekibin kritik zamanda yaptığı kritik görüşmede ne konuşuldu paylaşılmadı ancak, 26 Ocak 2024 Cuma günü 400’e yakın ilin belediye başkan adayının açıklanacağı günde Burdur ile ilgili ne geleceği bilinmiyor.

Mevcut Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e yakın çevre tarafından MYK’da Başkan Ercengiz’in isminin kararının verildiği ancak bekletildiği ifade edilirken, Cuma günü Başkan Ercengiz’in aday olarak ismi mi açıklanacak yoksa ön seçim kararı mı çıkacak merak konusu.

Burdur HaberBurdur HaberleriCHP BurdurÖzgür ÖzelTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.