CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker'den Burdur'da Yaz Mesaisi

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker TBMM'nin tatile girmesi sonrası Burdur'da yaz mesaisini başlattı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) tatile girmesini fırsat bilen CHP Burdur Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Dr. Mehmet Göker soluğu Burdur’da aldı. Sabah erken saatlerde esnaf ziyaretleri ile başlayan mesaisi akşam saatlerine kadar yoğun bir şekilde devam ediyor. İl Merkezi ve İlçeler dahil olmak üzere herkese dokunmaya çalışan Göker vatandaşların kendisine ve partisine göstermiş olduğu ilgiden memnun olduğu dile getiriyor ancak, ekonomik olarak yaşanan sıkıntılar ve pahalılığın vatandaşı canından bezdirdiğinin altını çizerek bir dokunup bin ah işitiyorum dedi.

HERKES ERKEN SEÇİM BEKLİYOR

Esnaf  ve vatandaş ziyaretlerinde herkesin ortak derdinin ekonomi ve pahalılık olduğunu söyleyen Göker, iflasın eşiğine yalnızca esnafın değil vatandaşında geldiğini belitti. Enflasyonun her kesimi sersemlettiğinin altını çizen Göker, “İktidar tüm bu yaşananları görmezden geliyor. Halk açlığa ve sefalete mahkûm ediliyor. Bu yüzden herkes en kısa zamanda seçim istiyor” dedi. Ziyaretlerde gördüğü ilgi ve yaklaşımlardan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Göker, vatandaşların ülke yönetimini işin ehli olan bizlere emanet etme isteklerinin kendisini ziyadesi ile memnun ettiğini ifade etti.

Mehmet GökerTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.