CHP'li Akbulut'tan Burdur ekonomisine vizyoner öneriler

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur'un ekonomik canlanmasını sağlamak için bazı öneriler sundu. İşte o konuşma

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur Ekonomisinin Vizyonel Önerilerini Paylaştı

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen "Burdur’un Ekonomik Yapısı ve Vizyonel Öneriler" toplantısında görüşlerini dile getirdi.

Ekonomik Canlanma ve Vizyonel Öneriler

Milletvekili Akbulut, toplantıda Burdur'un ekonomik canlanmasını sağlamak için bazı önerilerde bulundu. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şunları söyledi: "Yıllardır yok sayılan, ötekileştirilen ve birçok hizmetten mahrum bırakılan ilimiz, gerek nüfus gerekse ekonomik anlamda ayağa kalkması için yatırımda öncelikli iller arasında ön sıralarda olmalıdır. İlk teklifimiz ilimizdeki tüm süt üreticilerinden ve pancar üreticilerinden gerekli hammadde sağlanması kaydıyla bir Çikolata Fabrikası kazandırılmasıdır."

İzzet Akbulut'un önerisiyle, yerel süt ve pancar üreticileri için bir çikolata fabrikası kurularak bölgenin ekonomik çeşitliliğinin artırılması amaçlanıyor.

İşte O Konuşma;

İzzet AkbulutekonomiöneriTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.