ÇKS'li emeklilerin ikramiye mahrumiyeti giderildi! Sevindiren haber geldi

ÇKS'li emeklilerin mahrumiyeti giderildi! Sevindiren haber geldi. İkramiyeden mahrum kalacak olan ÇKS'li emekli çiftçilerin mağduriyeti giderildi. İşte detaylar...

 

 

ÇKS'li emeklilerin mahrumiyeti giderildi! Sevindiren haber geldi. İkramiyeden mahrum kalacak olan ÇKS'li emekli çiftçilerin mağduriyeti giderildi. İşte detaylar...

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel'den Çalışan Emeklilere Müjde

Cumhuriyetin 100. yılında bütün emeklilere bir kereye mahsus verilmesi planlanan 5 bin TL ikramiye, çıkarılan kanun ile çalışan emeklilere, ÇKS’ye ve diğer odalara kayıtlı üyelere verilmemesi karara bağlanmıştı. Başkan Özel sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada yapılan girişim ve istişareler sonucunda, tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye verilmesi kararlaştırıldığını duyurdu.

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ;

“ Tarım sektöründe bu uygulama üretimde kayıt dışılığa neden olabileceği ve halen işinin başında olan çiftçi emeklilikleri başta olmak üzere çalışan emeklilerin verilen ikramiyeyi almalarının sağlanması için geçtiğimiz günlerde mücadelemizi yayın basın örgütleri vasıtasıyla dile getirmiştik.

Yapılan girişim ve istişareler sonucunda, tüm emeklilerimize 5 bin TL ikramiye verilmesi kararlaştırılmıştır.

Verdiği talimat ile bu yanlıştan dönülmesini sağlayan,

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanımız Şemsi BAYRAKTAR’a, emeği geçen bütün siyasetçilerimize, bürokratlarımıza, ulusal ve yerel basınımızın güzide çalışanlarına, emekli çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum. Çalışan emeklilerimize hayırlı olsun.” Dedi.

ÇKSemekliikramiyeBilal ÖzelTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.