ÇOCUK DESTEK MERKEZİ ( ÇODEM ) İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Çocuk Destek Merkezi (ÇODEM) ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulundular.

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Çocuk Destek Merkezi (ÇODEM) ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulundular.

“PROJE TAM ANLAMI İLE ÇOCUK DESTEK MERKEZI OLACAK”

Hazırlanan proje ile ilgili olarak bilgilendirmede bulunan Milletvekili Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Çocuk Destek Merkezi (ÇODEM)

Eski Yetiştirme Yurdu’ nun bulunduğu 10 bin m2 alana sahip arsa üzerinde yaklaşık 4 bin m2 kapalı alana sahip olacak Merkezimizde 30 kapasite ile 11-18 yaş arasındaki çocuklarımıza hizmet verilecek olup, site içerisinde dubleks evler ve idari binadan oluşacaktır. ÇODEM projesinde yaşam alanlarının yanı sıra atölyeler ile spor salonuda bulunacaktır.” açıklamasında bulundular.

“PROJE İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR“

Çocuk Destek Merkezi (ÇODEM) proje çalışmaları ile ilgili bilgi veren Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Çalışma, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız ile birlikte avan ve uygulama projesi çalışmaları devam etmektedir. Proje çalışmaları ile ilgili Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü ile önce Mecliste görüşme gerçekleştirdik, yine Bakanlıkta ziyarette bulunarak kısa sürede projenin bitirilmesini ve yapım ihalesine geçirilmesi hızlandırılmasını talepte bulunduk.” dediler.

Çocuk Destek MerkeziBayram ÖzçelikYasin UğurTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.