Çocuk giyimde yeni adres! Geniş ürün yelpazesiyle hizmetinizde...

Burdur'un Bucak ilçesinde yenilenen yüzüyle hizmet vermeye başlayan Baren's Store, 0 ila 14 yaş arası bebek ve çocuklar için geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veriyor.

Bebek ve Çocuk Giyimin Bucak'taki adresi: Baren’s Store

Burdur'un Bucak ilçesinde bebek ve çocuk giyim üzerine hizmet veren Baren’s Store, yenilenen yüzü ve ürünleriyle hizmet vermeye başladı.

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren Baren’s Store, 0 ila 14 yaş arası bebek ve çocuklar için her türlü giyim ihtiyacını karşılayacak geniş bir ürün yelpazemiz bulunuyor.

İşletme sahibi Betül Yıldız, "Bebek ve çocuklarımızın her zaman en iyisine layık olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, ürünlerimizi özenle seçiyoruz. 0 ila 14 yaş arası bebek ve çocuklar için her türlü giyim ihtiyacını karşılayacak geniş bir ürün yelpazemiz bulunuyor. Tokalar, çoraplar, bandanalar, zıbınlar, yeni doğan kıyafetleri, ikili takımlar, ceketler, yelekler, pantolonlar, eşofman takımları gibi tüm ürünlerimiz %100 pamuktan üretiliyor. Ayrıca, açılışa özel indirimlerimiz de mevcut. Tüm bebek ve çocuklarımızı mağazamıza bekliyoruz." dedi

Telefon: 0546 282 03 38

Adres : Oğuzhan Mahallesi 3918 sokak No: 10 iç kapı Z:3 (Duman Butik karşısı) Bucak/Burdur 

bebek giyimçocuk giyimgiyimTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.