Çok kuvvetli geliyor! Burdur ve çevreleri bu saatlere dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Burdur ve çevrelerinde 25 Nisan Perşembe günü kuvvetli fırtına yaşanabileceği uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Burdur ve çevrelerinde 25 Nisan Perşembe günü kuvvetli fırtına yaşanabileceği uyarısında bulunuldu.

Bugün saat 09:00 ile 21 :00 arasını işaret eden Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, " Yapılan son değerlendirmelere göre, Yapılan son değerlendirmelere göre rüzgârın, (25.04.2024 Perşembe) ilk saatlerden itibaren Burdur çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerinden fırtına (40-60 km/saat) ve yer yer kuvvetli fırtına (70-80km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek, Fırtınayla birlikte ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, hortum, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. " ifadelerini kullandı.

 [H]67665[/H]

Fırtına etkisini (25.04.2024) akşam saatlerinden itibaren kaybetmesi bekleniyor.

fırtınakuvvetli fırtınameteoroloji uyarısımeteorolojik uyarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.