“Çorba Bahane, Buluşma Şahane”Etkinliği Sürüyor

Bucaklılar derneğinin kış aylarında her ayın ilk haftasında geleneksel olarak düzenlediği “çorba bahane, buluşma şahane” etkinliğin bir çok STK başkan ve yöneticilerinin yanında Konyaltı belediye Başkanı Av.Semih ESEN ve 55 adet Akdeniz Üniversitesi öğrencileri oldu. …

Bucaklılar derneğinin kış aylarında her ayın ilk haftasında geleneksel olarak düzenlediği “çorba bahane, buluşma şahane” etkinliğin bir çok STK başkan ve yöneticilerinin yanında Konyaltı belediye Başkanı Av.Semih ESEN ve 55 adet Akdeniz Üniversitesi öğrencileri oldu. Başkan Enver YİĞİT her buluşmamız ayrı bir güzel olduğunu, öğrencilerle buluşup, az da olsa Bucağımızı tanıtma fırsatı bulup lezzetimizden de tatma fırsatı oldu dedi.

Başkan ESEN ise Bucak ve Bucaklılara övgüler yağdırdı. Bucaklının çalışkanlığını, başarılı ve yardımsever olduğunu, girişimci ruhunu anlatması salondaki misafirler tarafından da taktirle karşılandı.

Konukların fotoğraf çekimleri ve Bucaklılar Derneği Başkanı Enver Yiğit in Bucak Mermerinden yapılmış olan plaket takdimiyle proğram son buldu.

Başkan Enver Yiğit her ayın ilk Cumartesi sabah yapılan bu etkiliğe tüm hemşerilerini ve gönül dostlarını davet etti.

çorba bahane buluşma şahaneEnver YİĞİTBucaklılar derneğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.