CORONAVİRÜS TEDBİRLERİ TAMAM LİDER FİTNESS’DA SPORA DEVAM

Son dönemlerde gerek sağlıklı bir yaşam için, gerekse spor yaparak daha formda kalabilmek için 7’den 70’e herkesin gönül rahatlığı ile gittiği Lider Fitness'da Corona virüse karşı gerekli önlemler alınıyor.

Son dönemlerde gerek sağlıklı bir yaşam için, gerekse spor yaparak daha formda kalabilmek için 7’den 70’e herkesin gönül rahatlığı ile gittiği Lider Fitness’da Corona virüse karşı gerekli önlemler alınıyor.

Normal dönemlerde de sık sık yapılan dezenfeksiyon çalışmaları bu dönemde daha da artırılırken, işletme sahibi Mehmet Topak, yapılan dezenfeksiyon çalışmaları doğrultusunda merkeze gelen sporcuların hiçbir endişe duymadan çalışmalarına sağlıklı bir ortamda devam edebileceklerini belirtti.

Tesis işletmecisi Mehmet Topak: “Yapılan dezenfeksiyon çalışmaları doğrultusunda bütün hastalıklarla mücadelenin düzenli spor ve sağlıklı beslenmekten geçtiğini ve Lider Fitness Spor merkezine gönül rahatlığıyla gelip sağlıklı bir ortamda antrenmanlarına devam edebilirler” dedi.

LİDER FİTNESSCoronavirüsburdur coronavirüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.