Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnaflara müjde

Kabine toplantısı sonrasında vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esnaf için Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oranıyla kredi kampanyası başlattıklarını söyledi.

10 Ekim Pazartesi günü yapılan Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, esnaflara Halkbank aracılığı ile kredi verileceği müjdesini açıkladı.

Erdoğan'dan esnaflara kredi müjdesi

Esnaf ve sanatkarlara yeni bir kredi fırsatı verdiklerini müjdeleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Esnafımız için Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oranıyla istifade edebilecekleri 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz. Kredi üst limitlerini 500 bin liraya, iş yeri edindirme kredilerini de 1 milyon liradan 1 buçuk milyon liraya yükseltiyoruz. Genç girişimcilerimizin 0 faizli kredi limitini 100 bin liradan 300 bin liraya yükseltirken yaş sınırını da 30'dan 35'e çıkartıyoruz." ifadelerini kullandı.

[H]240[/H]

cumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğanesnafa krediTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.