Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İlginç Oğuzhanspor Anısı!

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, bu sabah Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'lu futbolcularla kahvaltıda bir araya geldi.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, bu sabah Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'lu futbolcularla kahvaltıda bir araya geldi.

Özçelik, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaşadığı çok ilginç bir anıyı da anlattı.

Milletvekili Özçelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2016 yılında Güney Afrika ülkelerini kapsayan bir ziyarette Fildişi Sahilleri’nde yaşadığı olaydan bahsederek, “Cumhurbaşkanımız bunu bana kendisi anlattı.Fildişi Sahilleri’ne gittiğinde resmi karşılamanın ardından birisinin “Reis,Reis” diye bağırdığını farkeden Cumhurbaşkanımız, o kişinin yanına gelmesini istiyor. Ona “Türkçeyi nerden biliyorsun?” diye sorunca o da kendisinin önceden Bucak Oğuzhanspor’da oynadığını ve Bucak’ı çok iyi bildiği şeklinde cevap veriyor. Bunu duyan Cumhurbaşkanımız hem hoşuna gidiyor hem de Bucak’a olan sevgisi bir kat daha artıyor. Biliyorsunuz daha öncedende Çarşı Pazar değil hakiki Bucak Salebi diyerek ilçemizi meşhur etmişti” şeklinde anlattı.

Özçelik’in bu anıyı anlatmasının ardından kahvaltıda keyifli anlar yaşanırken, Fldişi Sahilleri’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile “Bucak ve Oğuzhanspor” muhabbeti yapan futbolcu ise 2012-2013 yılları arasında Oğuzhanspor’da top koşturan Koutouan Paul Stephane Kokou olduğu öğrenildi.

Oğuzhansporrecep tayyip erdoğan anısıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.