Cumhurbaşkanı İmzaladı: Salda Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi İlan Edildi

Burdur'un Yeşilova ilçesinde 'Türkiye'nin Maldivleri' olarak adlandırılan Salda Gölü, Cumhurbaşkanlığı kararıyla 'özel çevre koruma bölgesi' ilan edildi. Burdur Valisi Hasan Şıldak, yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile ilimizin cazibe merkezi Salda Gölünün Özel Çevre Koruma …

Burdur’un Yeşilova ilçesinde ‘Türkiye’nin Maldivleri’ olarak adlandırılan Salda Gölü, Cumhurbaşkanlığı kararıyla ‘özel çevre koruma bölgesi’ ilan edildi.

Burdur Valisi Hasan Şıldak, yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile ilimizin cazibe merkezi Salda Gölünün Özel Çevre Koruma Bölgesi ilan edildiğini müjdeledi. Burdur Valisi Hasan Şıldak, müjdeli haberinde, “Sayın Cumhurbaşkanımızın 18 Şubatta Burdur Cumhuriyet Meydanında müjdesini verdiği Salda Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi ilanına ilişkin 824 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Salda Gölü ve çevresinin doğal, temiz yapısının korunması ve bu şekilde turizme kazandırılmasını sağlayacak olan bu önemli Kararın hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Salda GölüTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.