Cumhuriyet'in 100. Yılı'nda çocuklar doğayı keşfetti

Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Cumhuriyet'in 100. Yılı münasebetiyle bir doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan çocuklar, doğanın güzelliklerini keşfederek keyifli vakit geçirdi.

Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle “doğa yürüyüşü”etkinliği düzenledik.

Etkinliğimize kurum personellerimiz, kuruluşlarımızda bakım ve koruma altında bulunan çocuklarımız ve çocuk hakları il komitesine kayıtlı çocuklarımız katılım sağladı.

Yürüyüş Burdur'un Bucak ilçesi sınırları içinde bulunan Kabak Pınarından başlayıp Kaçakçı Gediğinden devam ederek orman yolu kullanılarak Şirlek mevkiinde son bulmuştur. Yürüyüşümüz boyunca etraftaki çam, sedir, ardıç ve bolca pınar meşesi, çeşitli kuş türleri görmek çocuklarımızı mutlu etmiştir.

Pınar meşesi palamudundan topaç yapıp çevirerek oyunlar oynamak çocuklarımızın keyifli ve eğlenceli vakit geçirmesini sağlamıştır.

Yürüyüşümüz boyunca bize eşlik eden Türkiye Dağcılık Federasyonu yürüyüş lideri, Patika Bucak Doğa Sporları Başkanı Adem MUTLUCAN’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

CumhuriyetçocuklardoğaBurdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl MüdürlüğüPatika BucakTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.