Dadağlı Köyü Göletleri: Doğal Güzelliğe Hayran Kalacaksınız!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesine bağlı Dadağlı köyünde bulunan göletler, doğal güzelliği ile ziyaretçilerini büyülüyor. Uzun yıllar önce yapılan bu göletler, Sarıgöl'ün doğal güzelliğine güzellik katıyor. Göletlerin manzarası ve temiz havası, piknik yapmak ve doğayla iç içe vakit geçirmek için ideal bir ortam sunuyor.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinin Dadağlı köyünde 3 ayrı yerde uzun yıllar öncesinde yapılan göletler ilçenin doğal güzelliğine güzellik katarken, gölet manzaraları ise vatandaşları adeta büyülüyor.
Sarıgöl Dadağlı köyü halkı tarafından geçtiğimiz yıllar içerisinde üç yerde yaptırılan göletler manzaralarıyla dikkat çekiyor. Sarıgöl Dadağlı Mahallesi Muhtarı İlyas Tosun, "Bu göletlerin ne zaman yapıldığını bilen yok. Zamanında hayvan sürülerinin su içmesi için yapılmış olan bu göletlerden mahallemize en yakın olanı Işıklar Mevkiindeki gölettir. Gerçekten de doğal güzelliği insanları mest ediyor." dedi.
Doğa güzelliğine hayran kalan piknikçilerden Serhat Akkaya isimli vatandaş, "Burası gerçekten doğa harikası. Temiz havası ve güzel bir manzarası var. Göletten yansıyan manzara insanı büyülemekte. Ailecek burada hafta sonunda dinlenmenin mutluluğunu yaşamaktayız." diye konuştu.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

göletdoğal güzellikson dakikatemiz havaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.