Dairede yangın çıktı; genç kadın polis ağladı

Antalya'nın Serik ilçesinde bir dairede çıkan yangın apartman sakinlerini sokağa dökerken, ev sahibi genç kadın polis memuru gözyaşlarını tutamadı.

Antalya'nın Serik ilçesinde bir dairede çıkan yangın apartman sakinlerini sokağa dökerken, ev sahibi genç kadın polis memuru gözyaşlarını tutamadı. Genç kadını meslektaşları sakinleştirdi.
Antalya'da Yangın, saat 16.00 sıralarında Serik ilçesine bağlı Orta Mahalle'de bir apartmanın 5. katındaki bir evin mutfak bölümünde çıktı. Yangın sonrası ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevlere büyümeden müdahale eden ekipler, kısa sürede yangını söndürdü. Yangın kısa süreli paniğe neden olurken, ev sahibi kadın polis, olay sonrası gözyaşı döktü. Genç polisi meslektaşları teselli etti. Serik İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Müdür Cengiz Usta da olay yerine gelip inceleme yaparak, personeline geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Edinilen bilgiye göre, yangının bulaşık makinesinden çıktığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Antalya yangınSerik yangınTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.