Denetimde sürücülere ceza yağdı

Fethiye'de egzoz ve modifiye denetimi sırasında sürücülere para cezası kesti. Devamı haberimizde...

Muğla’nın Fethiye ilçesinde trafik polisleri "Huzurlu Sokaklar" projesi çerçevesinde denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler gürültü kirliliği yapan ve modifiyeli araç kullanan sürücülere 120 bin 106 TL idari para cezası kesti.

Fethiye’de trafik polislerinin abartı egzozlu araçlar üzerinde denetimleri bütün hızıyla devam ediyor. "Huzurlu Sokaklar" projesi çerçevesinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, abartı egzoz ve modifiyeli araç denetimi yaptı. Polis ekipleri standart dışı egzoz takan, fazla ses çıkaran ve yönetmeliğe aykırı modifiye yapan otomobil ve motosikletleri durdurarak kontrollerini yaptı. Polislerden kaçmak için birçok farklı elektronik düzenek hazırlayan araç sahipleri tek tek tespit edildi. Uygulamada 167 araç denetlenirken, 55 araca ceza kesildi. Gürültü kirliliği yapan ve modifiyeli araç kullanan sürücülere 120 bin 106 TL idari para cezası kesilerek, araçları çekici ile otoparka çekildi. Sürücülere abart egzoz ve yönetmeliğe aykırı modifiyeleri sökerek yasalara uygun hale getirmeleri uyarısında bulunuldu.

Denetimlerin ilçe genelinde devam edeceğini kaydeden, Fethiye Trafik Denetleme ve Tescil Büro Amiri Gökhan Kam, vatandaşların sokaklarda huzur içinde yaşamaları için özellikle abartı egzoz ve yasak donanımlı araçlar üzerinde denetimleri arttırdıklarını, tespit edilen araçla ve sürücülere gerekli cezai işlemleri uygulayarak araçları men ettiklerini belirtti.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

trafik cezasıdenetimTürkiyeMuğlaFethiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.