DENİZ KURT AÇIKLADI: “1071 KONUTLA, 1071 MUTLU AİLE”

Burdur’a 5 yıl da büyük proje ne demek unutturuldu diyen Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, 79 Projeden sonra 1071 Malazgirt Konutlarının da müjdesini verdi. Başkan Adayı Kurt, düşük peşinatlı uzun vadeli ödeme …

Burdur’a 5 yıl da büyük proje ne demek unutturuldu diyen Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, 79 Projeden sonra 1071 Malazgirt Konutlarının da müjdesini verdi. Başkan Adayı Kurt, düşük peşinatlı uzun vadeli ödeme kolaylıkları ile ‘Burdur’da dar gelirli vatandaşlar kendi evlerinin kapılarını açacaklar’ dedi. 1071 Malazgirt Konutlarının TOKİ’den bağımsız bir proje olduğunun altını çizen Kurt, inşasında belediyenin öz kaynaklarının kullanılacağına dikkat çekti.

“ÖNCELİĞİMİZ BU VATANDAŞLARIMIZ”

1071 Malazgirt Konutlarında bazı öncelikler olacak diyen Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, “Dar gelirli vatandaşlarımızın yanında, şehit aileleri, harp ve vazife malulleri, dul ve yetimlerimiz başta olmak üzere Burdur’da ihtiyaç sahibi herkes bu fırsattan yararlanabilecek.  70 ve 90’ar metrekareden oluşan bu konutlarımızda düşük peşinat ve uzun vadeli ödeme kolaylıkları olacak. Anadolu’nun Kapılarının Türklere açıldığı tarih olan 1071’den yola çıkarak, adını koyduğumuz bu konutlarımızda vatandaşlarımız evlerinin kapılarını açarak mutluluk ve huzur içinde yaşayacaklar.”

1071 KONUTTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.