Denizli’de Kamyon Traktöre Çarptı 3 ölü

Denizli'de Can Pazarı: Korkunç Bir Kaza Meydana Geldi ! Ölüler Var Denizli'de kamyon ile traktörün çarpışması sonucu bir kaza meydana geldi.

Denizli’de Can Pazarı: Korkunç Bir Kaza Meydana Geldi ! Ölüler Var

Denizli’de kamyon ile traktörün çarpışması sonucu bir kaza meydana geldi. Söz konusu kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.İşte detaylar…

Kaza Denizli’nin Çal ilçesi Yukarıseyit Mahallesi Değirmendere mevki yakınlarında meydana geldi. A. E. idaresindeki kamyon önünde seyir eden A. T. idaresindeki traktöre henüz belirlenemeyen bir nedenle arkadan çarptı.Görgü tanıklarının iddialarına göre kamyonun, traktörü önüne alarak metrelerce sürüklediği, ardından kontrolden çıkan kamyonun tarlaya girdiği belirtiliyor.

Meydana gelen kaza sonrasında olay yerine çok sayıda jandarma ve acil servis ekibi sevk edildi.

Bölgeye geen ekipler traktörde bulunanların feci şekilde can verdiklerini belirledi.

Ardından yolda güvenlik önlemi alan ekipler karayolunu bir süre trafiğe kapattı. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri yapılan incelemelerin ardından otopsi için cenaze araçları ile Çal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

kamupersoneli.net

denizli trafik kazasıtrafik kazasıTürkiyeDenizli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.