Denizli'den Burdur'a uyuşturucu getiren 3 kişi yakalandı

Jandarma timlerinin takibi sonucunda Denizli'den Yeşilova'ya uyuşturucu getirileceği tespit edilmesi sonucunda operasyon düzenlendi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri tarafından Denizli - Burdur Karayolunda durdurulan bir otomobilde yapılan aramada, 150 (gr) kubar esrar ve 3 adet Lsd isimli uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen suç unsuru ele geçirildi.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ve Yeşilova İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Burdur - Denizli karayolu Salda Gölü yakınlarında durdurulan bir otomobilde yapılan aramada, 150 (gr) kubar esrar ve 3 adet Lsd isimli uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Jandarma ekiplerinin istihbari çalışması sonucunda Denizli İlinden Yeşilova İlçesine 15 LE 377 plakalı araç ile uyuşturucu madde getireceği tespit edildi. Hemen harekete geçen Jandarma ekipleri, şüpheli otomobili Salda Gölü yakınlarında durdurdu. Otomobil içinde bulunan şahıslara yapılan üst aramasında 150 (gr) kubar esrar ve 3 adet Lsd isimli uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen suç unsuru ele geçirildi. Üzerinde uyuşturucu bulunan şüpheliler, B.A, H.K. ve H.E isimli şüpheliler, gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatılırken, gözaltına alınan 3 şüpheli, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Burdur uyuşturucu operasyonuYeşilova uyuşturucu operasyonuTürkiyeBurdurYeşilova

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.