DEZENFEKTANLAR KULLANIMA HAZIR TEFENNİ ÜRETİMİ MASKELER DAĞITILDI

Burdur’un Tefenni İlçesinde dezenfektan dağıtımlarının yanı sıra Tefenni üretimi maskelerinin dağıtımı yapıldı.

Burdur’un Tefenni İlçesinde dezenfektan dağıtımlarının yanı sıra Tefenni üretimi maskelerinin dağıtımı yapıldı.

Korona Virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında Tefenni Belediyesince alımı yapılan Dezenfektan Stantlarının, İlçemiz Kamu Binalarına dağıtımı Belediye Personelince yapılmıştır.

Tefenni İlçe Kaymakamlığı, Tefenni Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla imalatı yapılan maskelerin, Halk Pazarında vatandaşlara dağıtımı yapılmış, yeni maskelerimizin üretimi de devam etmektedir. Halk Pazarında Sosyal Mesafe kuralı ve yoğunluğu azaltmak adına uygulamaya koyduğumuz önleyici tedbirler de daha önce olduğu gibi aynı titizlikle uygulanmaya devam etmekte olduğunu belirten Başkan Alagöz, hiç bir virüs alacağımız tedbirlerden güçlü değildir. Sağlıklı güzel günlerin gelmesi için Ülke olarak azami ölçüde tedbirlere riayet etmemiz ve salgının yayılma ihtimalini en aza indirmek adına zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmamamız gerek ifadelerini kullandı.

tefenni belediyesikorona virüsdezenfektanTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.