Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapılamayan ameliyat Bucak'ta yapıldı

Bucak Devlet Hastanesi'nde görev yapmakta olan Opr. Dr. Ramazan Tunç, başarılı ameliyatlarını sürdürüyor.

Bucak Devlet Hastanesi'nde görev yapmakta olan Opr. Dr. Ramazan Tunç, başarılı ameliyatlarını sürdürüyor.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ramazan Tunç, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapılamayan bir ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi

Bucak Devlet Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, " Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ramazan TUNÇ hocamız başarılı ameliyatlarına devam ediyor. Omurilik Tümörü ameliyatı için Şanlıurfa’dan gelen ve hastanemizde başarılı bir operasyon geçiren hastamıza geçmiş olsun diyor, sağlıklı günler diliyoruz. " denildi.

Hastanede tedavi olan Hikmet Yazmalar. Şanlıurfa Viranşehir'de ikamet ettiğini belirterek, " Şanlıurfa'da doktorlara gittim. O Diyarbakır Dicle Fakültesi'ne gittim. Fakat ben araştırdım. Bucak Devlet Hastanesi'nde Ramazan Tunç hocamın iyi bir beyin cerrahı olduğundan dolayı burayı tercih ettim. Boynumda omurilik tümörü vardır. Hocam tümörü çok düzgün bir şekilde aldı. Allah razı olsun ondan. Buradaki Bucak Devlet Hastanesi çalışanlarına ilgilerinden dolayı hepsine çok çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ramazan Tunç, " Hastamız omurilik tümör ameliyatı oldu. Tümör, beyin ve beyin omuriliği birleştiği yerdeydi. Tümör çıkarıldı. Hastamızın nörolojik durumu normal. Hastamız sağlığına kavuştu. Urfa'ya geri gönderiyoruz hastamızı. Sağlıklı günler diliyorum. Geçmiş olsun tekrar." şeklinde konuştu.

Bucak Devlet HastanesiBeyin ve Sinir Cerrahisi UzmanıRamazan TunçTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.