Dikkat! Bucak'ta Bu Yollar Trafiğe Kapanıyor!

8-11 Şubat tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Tour of Antalya bisiklet turu kapsamında Bucak'ta bazı yollar trafiğe kapatılacak. Yarış güzergahı ve kapanacak yollar hakkında bilgi almak için okumaya devam edin.

Antalya'da yapılacak olan Tour of Antalya bisiklet yarışı nedeniyle Burdur'un Bucak ilçesinde bulunan bazı köy yolları trafiğe kapatılacak.

16 ülkeden, 25 takım, 175 bisikletçi, birbirinden güzel ve zorlu 4 etaptan oluşan, toplamda 601,7 kilometrelik Tour of Antalya, 8-11 Şubat tarihleri arasında düzenleniyor. Bisiklet yarışları sebebiyle bazı yollar da otomobil trafiğine kapatılacak.

Tour of Antalya bisiklet yarışması kapsamında, bisikletçiler Kargı'dan Bucak içerisine girecek olup buradan Kocaaliler Beldesine ulaşacak. Daha sonra Kuyubaşı Mevkiine ilerleyecek olan bisikletçiler buradan Gündoğdu'ya daha sonra da Antalya yoluna tekrar çıkarak Antalya istikametine ilerleyecekler.

Şu anda Isparta Antalya karayolunun trafiğe kapatıldığı öğrenilirken, yarışmanın Bucak'taki son adımında ise Antalya Burdur karayolunun bir bölümünün de trafiğe kapatılacağı öğrenildi.

Bisikletçilerin katılacağı Tour of Antalya bisiklet yarışı kapsamında bu yollar trafiğe kapatılacak. Sizler de olası bir kazaya mahal vermemek ve beklememek için bu yolları kullanmayınız.

 

yoltrafikkapandıAntalya Burdur karayoluAntalya Isparta karayoluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.