Diyetisyen Hande Gökçe Bucak'ta Hizmetinizde

Afyonkocatepe Üniversitesinden Beslenme ve Diyetetik mezunu olan Diyetisyen Hande Gökçe, yaklaşık bir senedir hazırladığı online diyetler ile danışanlarına sağlıklı beslenme konusunda yardımcı olarak kilo vermelerine yardımcı oldu.

Okul hayatı ve sonraki süreçte ofis diyetisyenliği ve eliminasyon diyeti eğitimleri alan Diyetisyen Hande Gökçe, Şimdi kendi ofisimi açarak yüze yüze olarak da danışan almaya başlıyor.

Danışanlarıyla artık yüz yüze olarak danışmanlık yapacağını belirten Diyetisyen Hande Gökçe yaptığı açıklamada, "Son yıllarda yapılan çalışmalara göre bağırsak sağlığımız ile çeşitli hastalıklara yakalanmamız arasında bir ilişki vardır. Stres, yetersiz beslenme, kullanılan bazı

ilaçlar ve vücudumuza giren kimyasal maddeler nedeniyle bağırsak sağlığımız bozulabiliyor. Sizin de geçmeyen ishal ve kabızlık problemi, şişkinlik, sürekli yorgunluk, IBS ve kilo verememe gibi sorunlarınız varsa bağırsak sağlınız bozulmuş olabilir.

Peki bu durumda ne yapılabilir ? Eliminasyon diyeti

Eliminasyon diyeti 3 hafta boyunca danışanın beslenmesinden bu duruma neden olan besinlerin çıkartılıp 3 hafta sonra çıkarılan besinlerin vücudumuza tekrar tanıtılmasından oluşan bir diyettir.

Son olarak yukarıda saydığım problemleriniz varsa uzun süredir geçmiyorsa benimle birlikte eliminasyon diyeti yapabilirsiniz. Açılışa özel ön görüşme ücretsizdir. Diyet süreci hakkında ya da eliminasyon diyeti hakkında sormak istediklerinizi ön görüşme randevusu alarak sorabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

DİYETİSYEN HANDE GÖKÇE

Telefon: 0531 778 83 63
Adres: Konak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Aktaş Plaza No:4 Kat:1 Daire:10 (defacto üstü)

DiyetTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.