Doğu Anadolu'yu keşfetmek için Turistik Doğu Ekspresi'ne binin İşte fiyatlar

Dünyanın en iyi dört tren yolculuğu rotasından biri olarak gösterilen Turistik Doğu Ekspresi'nin yeni sezon seferleri 11 Aralık'ta başlıyor.

Dünyanın en iyi dört tren yolculuğu rotasından biri olarak gösterilen Turistik Doğu Ekspresi'nin yeni sezon seferleri 11 Aralık'ta başlıyor. 

Dünyanın en iyi dört rotasından biri olarak gösterilen Turistik Doğu Ekspresi'nde yeni sezon başlıyor

Dünyanın en iyi dört tren yolculuğu rotasından biri olarak gösterilen Turistik Doğu Ekspresi'nin yeni sezon seferleri 11 Aralık'ta başlıyor. Ankara'dan hareket eden tren, Kars'a varana kadar 26 saatlik bir yolculuk gerçekleştiriyor.

Turistik Doğu Ekspresi'nin yeni sezon seferleri için biletler 1 Kasım'da satışa çıktı. Kompartıman fiyatları ise 6 bin lira ile 12 bin 500 lira arasında değişiyor.

Turistik Doğu Ekspresi, yolcularına eşsiz bir Doğu Anadolu deneyimi sunuyor. Tren, yolculuk boyunca yolcularına Türkiye'nin eşsiz doğal güzelliklerini görme fırsatı sunuyor. Trenin geçtiği güzergahta, Sivas'ın Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası, Erzurum'un Palandöken Dağları ve Kars'ın Ani Harabeleri gibi tarihi ve doğal güzellikler bulunuyor.

Turistik Doğu Ekspresi, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Turistik Doğu EkspresiYeni sezonDoğu AnadoluDoğu EkspresiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.