Dolphin Boutique Hotel'i Çok Seveceksiniz Karacaören'in Eşsiz Manzarasında Keyifli Tatil

Dolphin Boutique Hotel, Karacaören kıyısında muhteşem manzarasıyla hizmete başladı.

Dolphin Boutique Hotel, Karacaören kıyısında muhteşem manzarasıyla hizmete başladı.

Arkasında orman, karşısında muhteşem göl manzarasıyla modern odalarda, kanarya sesleri eşliğinde huzurlu bir tatil isteyenlerin Karacaören'deki yeni adresi Dolphin Boutique Hotel sizleri bekliyor.

Deluxe ve Standart odaları ile sizleri konforlu bir tatil bekliyor. Standart odalar 2 yetişkin için uygun olarak tasarlanmış olup, çocuklarınız ile tatil yapmak isterseniz deluxe odaları tercih edebilirsiniz.

3 Adet Deluxe ve 3 adet standart odada Göl Manzarası, Restoran, Oda Servisi, Kablo TV, Klima, Çay & Kahve, Oda Kasası,Wifi, Kanepe, Atıştırmalıklar, İkramlar, Çamaşır Yıkama, Ütüleme, Saç Kurutma Makinesi, Buklet Malzemeleri ve sürekli sıcak su hizmetleri ile sizleri bekleyen Dolphin Boutique Hotel ayrıca aktivite hizmetleri de sunuyor.

Tamamı el yapımı ürünler ve muhteşem sunumu ile hazırlanan sabah kahvaltılarını ve muhteşem lezzetiyle akşam yemeklerini de çok seveceksiniz. 

Doğa Yürüyüşü, Tekne Turu, Balık Tutma, Bisiklet aktiviteleriyle keyifli vakit geçirme şansını kaçırmayın...

DOLPHİN BOUTİQUE HOTEL

TEL: +90 543 114 15 15

ADRES:  Karacaören Baraj Gölü, Antalya-Isparta Karayolu, 15302 Bucak/Burdur

E-POSTA:  info@dolphinboutiquehotel.com

instagram: dolphinboutiquehotel

tatilotelTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.