Drift Attı, Ehliyetsiz çıktı! Polis Cezayı Kesti

Afyonkarahisar'da mahallenin ortasında aracıyla drift atarken vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülenen ehliyetsiz sürücüye polis 45 bin 210 lira ceza kesti.

Afyonkarahisar'da mahallenin ortasında aracıyla drift atarken vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülenen ehliyetsiz sürücüye polis 45 bin 210 lira ceza kesti.
Olay, kent merkezi Adnan Kahveci Caddesi'nde meydana geldi. Mahallenin ortasında 03 EA 038 plakalı otomobil ile drift attığını gören vatandaşlar olayı cep telefonu ile kayıt altına alıp ardından polise haber verdi. Bölgeye gelen ekipler yaptıkları güvenlik kamerası incelemesinden sürücünün R.K., olduğunu belirledi. Aracı Hıdırlık mevkisi yakınlarında yakalayan ekipler ehliyetsiz olduğu tespit edilen sürücüye toplamda 45 bin 210 lira idari para cezası kesti.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

ehliyetsiz sürücüdriftpoliscezaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.