Drift yapan sürücünün ehliyeti de parası da gitti!

Aydınlıkevler ve Konak mahallelerinde drift yapan 2 sürücüye toplamda 64.466 TL ceza kesildi. Yasa dışı drift yapan 1 sürücünün ehliyeti de geri alındı.

Emniyet ekipleri, Aydınlıkevler ve Konak mahallelerinde drift yapan 2 sürücüye toplamda 64.466 TL ceza kesti. 1 sürücünün ehliyeti de geri alındı.

Güvenlik güçleri, vatandaşların huzuru ve trafik güvenliğini sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda 28 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde yapılan uygulamalarda, drift yapan 2 sürücü tespit edildi.

Sürücülerin, Karayolları Trafik Kanunu'nun 67/1-D Maddesi'ni ihlal ettiği belirlendi. Yasa dışı drift yapan 2 sürücüye toplamda 64.466 TL trafik idari para cezası uygulandı. Ayrıca, 1 sürücünün ehliyeti de geri alındı. Trafik kurallarına uymayan sürücülere, kurallara uymanın önemi ve trafikte dikkatli olmaları konusunda gerekli bilgilendirme de yapıldı.

drifttrafikehliyetparaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.