Drone Denetimlerinde Trafik Kurallarına Uymayanlara Ceza Yağdı!

Bilecik'te trafik kurallarına uymayan sürücüler, drone denetimlerinden kaçamadı. Yapılan drone denetimlerinde kırmızı ışık ihlali, telefonla araç kullanma ve yetkisiz araç kullanma gibi trafik kurallarına uymayan sürücülere toplam 16 bin 439 TL ceza kesildi.

Bilecik’te trafik kurallarına uymayan sürücüler drone denetimlerinden kaçamadı.
Drone ile yapılan trafik denetimlerinde; 6 araç ve sürücüsüne ‘Kırmızı Işık Kuralına Uymamak’, 1 araç sürücüsüne ‘Sürücülerin seyir halinde cep veya araç telefonu ya da benzer haberleşme cihazlarını ele alarak kullanma’, 1 araç sürücüsüne ‘Sürücü belgesi sahiplerinin, sürücü belgelerinin sınıfına göre sürmeye yetkili olmadıkları motorlu araçları kullanmaları’ maddesinden toplam 16 bin 439 TL trafik idari para cezası uygulandı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

trafik kurallarıdrondenetimson dakikaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.