Düğün salonunda çalan müziğe eşlik eden işçilerin görüntüsü gülümsetti

Van'ın Başkale ilçesinde düğün salonunda çalan müziğe dayanamayan inşaat işçilerinin halay çekmesi renkli görüntüler oluşturdu.

 Van'ın Başkale ilçesinde düğün salonunda çalan müziğe dayanamayan inşaat işçilerinin halay çekmesi renkli görüntüler oluşturdu.
Başkale ilçesinde yapılan hastanenin inşaatında çalışan işçilerin halay çektiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Tepebaşı Mahallesi'ndeki 75 yataklı devlet hastanesi inşaatında çalışmalar hızla sürerken cep telefonu ile çekilen bir görüntü ise izleyenleri gülümsetti. Düğün salonunun karşısındaki şantiyede çalışan inşaat işçileri halaya kendilerini kaptırdı. Oradaki bir arkadaşları tarafından cep telefonuyla kayda alınan görüntüler sosyal medyada paylaşılınca büyük ilgi gördü. Kullanıcılar video için "Helal olsun güzel oynamışlar" yorumunda bulundu.

Düğüninşaat işçilerihalayTürkiyeVanBaşkale

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.