Durak durak bilmiyor! Hülya Gümüş, Kadir Gecesinde kandil simidi ve helva ikram etti

Burdur'un ilk kadın ve en genç belediye başkanı olan Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Hacı Ömer Ağa Camii önünde kandil simidi ve helva ikramında bulundu.

Burdur'un Bucak ilçesinde yapılan seçimlerde zafer kazanarak görevi devralan Burdur'un ilk kadın ve en genç belediye başkanı Hülya Gümüş, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Seçim çalışmalarının hemen ardından dinlenmeden görevinin başına geçen Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Hacı Ömer Ağa Camii önünde kandil simidi ve helva ikramında bulundu.

Başkan Gümüş yaptığı açıklamada, "Hacı Ömer Ağa Camimizde Kadir Gecesi vesilesiyle hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Kandil Simidi ve Helva İkramlarında bulunduk. Rabbim ibadetinizi kabul etsin. Hayırlı Kandiller." ifadelerini kullandı.

Başkan Gümüş'ün bu anlamlı jestini takdir eden vatandaşlar ise yaptıkları açıklamada, " Başkanımızın samimiyeti ve sıcaklığı bizi çok mutlu etti. Bu güzel gecede bir araya gelmek çok güzel oldu. Başkanımızın her zaman halkla iç içe olması bizi çok memnun ediyor. Kendisine bu anlamlı gecede bizlerle bir araya geldiği için tekrar teşekkür ederiz." ifadelerini kullandılar.

Bucak Belediye Başkanı Hülya GümüşKadir Gecesikandil simidihelvaikramTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.