Duran Tıra Arkadan Çarptı Bir Aile Yok Oldu 4 ölü 2 Ağır Yaralı

Bursa'daki Kazada Araçta sıkışan otomobilin sürücüsü Orhan Çalışkan ile eşi Serpil Çalışkan, kızı Ceyda Çalışkan ve Ceyda Vatanseverin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Yine aynı kaza: 4 ölü! Bir aile yok oldu!

Bursa'da kaza, saat 05.30 sıralarında Bursa-Balıkesir kara yolunun 60ıncı kilometresindeki Karacabey ilçesi Uluabat Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

 Balıkesir'den Bursa istikametine seyir halinde olan Orhan Çalışkan (46) yönetimindeki otomobil, yol kenarında park halindeki, sürücüsü Harun Tanrıverdinin (42) içinde uyuduğu TIRa çarptı.

4 KİŞİ OLAY YERİNDE ÖLDÜ

İhbarla kaza yerine çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Araçta sıkışan otomobilin sürücüsü Orhan Çalışkan ile eşi Serpil Çalışkan, kızı Ceyda Çalışkan ve Ceyda Vatanseverin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

OĞULLARIN TEDAVİ ALTINDA

Otomobilde yolcu olarak bulunan Z.Ş. (17) ile R.Ç. (14) ise yaralandı. R.Ç.nin, hayatını kaybeden Serpil-Orhan Çalışkan çiftinin oğlu olduğu öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bursa kazaBursa Trafik Kazasıtır kazasıTürkiyeBursaKaracabey

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.