Duranlar Süt, kadınlar gününde kadın personellerini unutmadı

Duranlar Süt, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın çalışanlarını çiçeklerle kutladı. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Duran, "Kadınlar, hayatımızın her alanında varlıklarıyla bize güç veriyorlar." dedi.

Bölgemizin gözde firmalarından Duranlar Süt A.Ş 8 mart dünya kadınlar gününü kutladı. Kadın istihdamını ve kadınların işgücüne katılımına her geçen gün daha da önem veren en çok kadın istihdamı sağlayan şirketlerin başında gelmektedir.

Duranlar Süt'ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması

Duranlar Süt A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Nihal Demirtaş , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şirketin kadın personellerine çiçek takdim ederek onları kutladı.

"Tüm emekçi kadınlarımızın günü kutlu olsun" diyen Duran, "Kadınlar, hayatımızın her alanında varlıklarıyla bize güç veriyorlar. Ailemizde, işyerimizde ve toplumda önemli roller üstleniyorlar. Başarılarıyla ve emekleriyle bizleri gururlandırıyorlar. " ifadelerini kullandı.

"Bugün Dünya Kadınlar Günü. Bu özel günde sizleri kutlamak ve ne kadar değerli olduğunuzu bir kez daha hatırlatmak istedik " sözlerini kullanan Süleyman Duran, " Duranlar Süt olarak, kadın çalışanlarımızın her zaman yanındayız ve onları her alanda desteklemeye devam edeceğiz. " dedi.

Kadın personeller de bu jestten dolayı Duran'a teşekkür ettiler.

Duranlar Süt8 Mart Dünya Kadınlar GünüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.