Duranlar Süt, TÜYAP Gıda Fuarında ürünlerini tanıttı

Burdur'un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Duranlar Süt, TÜYAP Gıda Fuarı'nda ürünlerini sergileyerek tanıttı. Firma, kaliteli süt ve süt ürünleri ile biliniyor.

Burdur'un Gururu Duranlar Süt, TÜYAP Gıda Fuarında Boy Gösterdi

Burdur'un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren ve birçok kişiye istihdam sağlayan Duranlar Süt, kentin gururu olarak bilinirken, şirketleri TÜYAP Gıda Fuarı'nda boy gösterdi. Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet veren bu önemli süt ürünleri firması, fuarda ürünlerini sergileyerek tanıttı.

Duranlar Süt, bölge ekonomisine büyük katkılar sağlayan bir işletme olarak yerel bir gurur kaynağıdır. Bu firma, TÜYAP Gıda Fuarı'nda ürünlerini sergileyerek daha geniş bir müşteri kitlesiyle buluşmayı ve ürünlerini daha geniş pazarlarda tanıtmayı amaçlamaktadır. Firma, kaliteli süt ve süt ürünleri ile bilinir ve bu fuar, bu ürünlerin daha fazla insan tarafından tanınmasına ve talep görmesine yardımcı olabilir.

Duranlar SütFuarTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.