Eğirdir Belediyesi, şehir içinde kamyon parkını yasakladı

Eğirdir Belediyesi, kaldırım zemin ve sanat yapılarına zarar veren şehir içinde cadde ve sokaklara daimi kamyon parkı yapılmasını yasakladı. Yasağa uymayanlar, cezai işlemle karşılaşacak.

Eğirdir Belediyesi, şehir içinde kamyon parkını yasakladı. Belediye Meclisi kararı gereğince, kaldırım zemin ve sanat yapılarına zarar veren şehir içinde cadde ve sokaklara daimi kamyon parkı yapılması yasaklandı. Yasağa uymayanlar, cezai işlemle karşılaşacak.

Bu karar, şehir içinde kamyon parkının yarattığı sorunları çözmek için önemli bir adım olarak görülüyor. Kamyon parkları, kaldırımların tahrip olmasına, yaya trafiğinin engellenmesine ve kazalara neden olabiliyor.

Eğirdir Belediyesi'nin kararı, diğer belediyeler için de örnek teşkil edebilir. Şehir içinde kamyon parkı, birçok sorunu beraberinde getiren bir sorundur. Bu sorunu çözmek için, belediyelerin daha fazla önlem alması gerekiyor.

Eğirdir BelediyesikamyonyasakTürkiyeIsparta

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.