Eğitimci yazar İsmet Akbaş, Müdür Kakırman'a kitabını hediye etti

Eğitimci yazar İsmet Akbaş, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman'a 'Ateşin Çocukları' adlı kitabını hediye etti.

Eğitimci, Şair ve Yazar İsmet Akbaş, Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürü iken bir müddet önce Burdur Millî Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Nesrin Kakırman’a hem ‘hoş geldin’ ziyaretinde bulundu, hem de ‘ Finansör Ateşin Çocukları’ adlı kitabını tanıtıp hediye etti.
İlkokul 3. Sınıftan itibaren yazmaya başladığı şiirlerinin yanı sıra emekli olduktan sonra yazdığı ‘Finansör Ateşin Çocukları’ adlı kitabını İl Millî Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman’a hediye eden Eğitimci Yazar İsmet Akbaş; diğer kitap ve şiir çalışmaları hâriç orta dereceli okul öğrencilerinin istifade edecekleri bir kitap ve şiir dosyası hakkında bilgiler verdi.
Küçük yaştan beri yazdığı şiir ve kitap çalışmaları ve bir gazetede yaptığı köşe yazarlığı hakkında bilgiler veren Akbaş; ömrünü etiğime vakfettiğini hatırlattı ve “Eski bir eğitimci, idareci ve vakıfçı olarak yıllarca öğrencilerime, İl’ime ve Ülkeme hizmet ettim. Emekli olduktan sonra da yazdığım ve yazacağım kitapları mezara götürmek yerine öğrencilerin ve ilgilenenlerin istifadesine sunmak istiyorum. Ve bunları yaparken de herhangi bir beklenti içinde değilim. Tek amacım eğitime katkıda bulunmak ve devletin bize ilkokuldan üniversiteye varıncaya kadar her aşamada sağladığı imkânları helâl ettirmek için bir şeyler yapmaya çalışıyorum…” dedi.
Eğitimci Yazar Akbaş’ın kendisini ziyaret etmesinden ve emekli olmasına rağmen eğitime katkı sağlamaya devam etmesinden dolayı memnun olduğunu ve kendisini kutladığını belirten İl Millî Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, “Sayın Akbaş’ı eğitimime verdiği ve vereceği katkıdan dolayı teşekkür ediyor ve azmini kutluyorum…” dedi.

Taceddin Akbaş NNC Haber Burdur

İsmet AkbaşNesrin KakırmanTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.