EKİPLERİNİN DENETİMİ SÜRÜYOR TÜM KURALLAR TEK TEK ANLATILDI DENETLENDİ

Bucak Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri tarafından fırınlarda denetlemeler devam ederken, Bucak İlçe Tarım çalışanları da salgından korunmak için neler yapılması gerektiğini anlattılar.

Bucak Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri tarafından fırınlarda denetlemeler devam ederken, Bucak İlçe Tarım çalışanları da salgından korunmak için neler yapılması gerektiğini anlattılar.

Geçtiğimiz günlerde Bucak’ta yapılan denetlemeler hız kesmeden devam ediyor. Tüm vatandaşların ekmek ve türevlerinin tükettiği gerçeği göz önüne alınarak fırınlar maske ve eldiven kullanımı açısından denetlendi. İlçe Tarım çalışanları da girdiklere fırınlarda hijyen için neler yapılacağını tek tek defalarca anlattılar. Sosyal mesafeye dikkat edilmesi gerektiğini tekrarlayan İlçe Tarım çalışanları, para aldığınız elinizle ekmek vermeyiniz, eldiven ve maske kullanımına özen gösterilmesi gerektiğini belirttiler.

Olası bir vaka durumunda başka kişilere de geçmemesine özen gösteren Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yayınlanan genelgeler doğrultusunda alınacak tüm önlemleri alırken, Bucaklı vatandaşın sağlığına zarar gelmemesi için de çalışmalarını sürdürüyor.

Bucak koronavirüs denetimiBucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.