ELEKTRİK KESİNTİSİ DUYURUSU

AKDENİZ ELEKTRİK DAĞITIM BURDUR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN PLANLI ELEKTRİK KESİNTİSİ

AKDENİZ ELEKTRİK DAĞITIM BURDUR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN PLANLI ELEKTRİK KESİNTİSİ

1-26 Şubat 2019 Salı günü 10:00 ile 16:00 saatleri arasında tedarik sürekliliği sağlayabilmek adına bakım ve onarım çalışması nedeni ile; yapılacak olan enerji kesintisinden; Tefenni ilçesine bağlı; Seydiler ve Bayramlar Köyleri , Hasanpaşa Köyü’nün Aşıklar Mahallesi ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

2-27 Şubat 2019 Çarşamba günü 09:30 ile 15:30 saatleri arasında tedarik sürekliliği sağlayabilmek adına bakım ve onarım çalışması nedeni ile; yapılacak olan enerji kesintisinden; Yeşilova ilçesine bağlı; Orhanlı Köyü ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler ,

3-28 Şubat 2019 Perşembe günü 09:30 ile 15:30 saatleri arasında tedarik sürekliliği sağlayabilmek adına bakım ve onarım çalışması nedeni ile; yapılacak olan enerji kesintisinden; Yeşilova ilçesine bağlı; Doğanbaba Köyü ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

ELEKTRİK KESİNTİSİAKDENİZ ELEKTRİK DAĞITIM BURDUR İL MÜDÜRLÜĞÜTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.