Elmalı 9'uncu Temsili Yörük Göçü Coşkuyla Tamamladı

Elmalı Belediyesi ve Batı Toroslar Yörük ve Türkmen Dernekleri ile birlikte organize ettiği 9'uncu Temsili Yörük Göçü Coşkuyla Tamamlandı.

Elmalı Belediyesi  ve Batı Toroslar Yörük ve Türkmen Dernekleri ile birlikte organize ettiği 9'uncu Temsili Yörük Göçü Coşkuyla Tamamlandı.

 2023 yılı 671.nci   Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreş etkinlikleri Çerçevesine Çok sayıda aktivitenin Gerçekleştiği Kadim Şehir Elmalıda Elmalı Belediyesi  ve Batı Toroslar Yörük ve Türkmen Dernekleri ile birlikte organize ettiği 9'uncu Temsili Yörük Göçü  yapıldı.

 Elmalı Belediye Başkanı  Halil Öztürk "Elmalı Belediyemiz ve Batı Toroslar Yörük ve Türkmen Dernekleri ile birlikte organize ettiğimiz 9'uncu Temsili Yörük Göçü'nü Coşkuyla Tamamladık.
Kaymakamımız Sn. Faruk Erdem,  Muratpaşa Belediye Başkanımız sn. Ümit Uysal ,İYİ Parti Antalya İl Başkanımız Vahdet Afşin Karacan, İYİ Parti Antalya Milletvekilimiz Sn. Aykut Kaya, İYİ Parti İlçe Başkanımız Sn. Muhammet Kemençe, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Sn. Şakir Aydın, Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Hasan Aydın, 671. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreş Ağamız Sn. Hakan Çetin, siyasi parti temsilcilerimiz, belediye meclis üyelerimizi, İlçe Protokolümüz ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen Yörük Türkmen Dernekleri ile vatandaşlarımızın yoğun katılımlarıyla birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularıyla gerçekleştirdik.Gelecek nesillere taşınması gereken en önemli kültür miraslarımızdan olan yörük kültürünün yaşatılabilmesi için gereken tüm desteği dün olduğu gibi bu gün de yarın da vereceğiz. 9. sunu düzenlediğimiz Temsili Yörük Göçünün memleketimize hayırlı olması temenni ediyor, yörük göçü geleneğinin yaşatılmasına vesile olan yörük dernekleri başkanlarına ve destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum".dedi.

Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan GüreşleriYörük GöçüElmalı BelediyesiElmalı Belediye Başkanı Halil ÖztürkKaymakam Faruk ErdemElmalı KaymakamıÜmit UysalTürkiyeAntalyaElmalı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.