Elmalı Devlet Hastanesinde uzman hekim göreve başladı

Elmalı Devlet Hastanesi, Uzman Doktor Hakan Yılmaz'ın hekim kadrosuna dahil olduğunu duyurdu.

Elmalı Devlet Hastanesi, Uzman Doktor Hakan Yılmaz'ın hekim kadrosuna dahil olduğunu duyurdu.

Elmalı Devlet Hastanesi, hekim kadrosuna yeni bir katılım gerçekleştirdiğini duyurarak yaptığı açıklamada, "Elmalı Devlet Hastanesi, hekim kadrosuna Psikiyatri Uzmanı Uz. Dr. Hakan YILMAZ'ı dahil etmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

Yapılan bu önemli atama ile Elmalı Devlet Hastanesi'nin sağlık hizmetlerindeki uzmanlık alanlarını genişlettiğini belirten açıklama, Psikiyatri Uzmanı Uz. Dr. Hakan YILMAZ'ın deneyim ve bilgi birikimiyle hastalarına kaliteli hizmet sunmaya hazırlandığını vurguladı.

Açıklamada ayrıca, yeni hekimin katılımının, Elmalı Devlet Hastanesi'nin bölge halkına sunduğu sağlık hizmetlerini daha da güçlendireceği ve hastanenin genel kapasitesini artıracağı belirtildi. Yeni görevine başlayan Psikiyatri Uzmanı Uz. Dr. Hakan YILMAZ'a, hastalarına sağlık ve mutluluk dolu bir hizmet süreci geçirmesi temennisinde bulunuldu.

Elmalı Devlet Hastanesihekim kadrosuTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.