Elmalı Folklorik Deve Gösterileri’nin 2.sini büyük bir coşkuyla tamamlandı

Ülkenin dört bir yanından gelen birbirinden namlı başpehlivan develerin katılımı ile gerçekleştirilen gösteriler vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi

 

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk "Yok olmaya yüz tutan kültürel değerlerimizi yaşatma adına organize ettiğimiz Elmalı Folklorik Deve Gösterileri’nin 2.sini büyük bir coşkuyla tamamladık.

Ülkemizin dört bir yanından gelen birbirinden namlı başpehlivan develerin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz 2. Elmalı Deve Güreşlerine İYİ Parti İl Başkanımız Vahdet Afşin Karacan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Demre Belediye Başkanımız Gülsüm Cengiz, Finike Belediye Başkanımız Mustafa Geyikçi, İYİ Parti Elmalı İlçe Başkanımız Fatih Altıntaş, Cumhuriyet Halk Partisi Elmalı İlçe Başkanımız Şakir Aydın, Belediye Başkan Yardımcılarımız Hasan Aydın, Hilmi Şefik Cambolat, Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçe Protokülümüz, Mahalle Muhtarlarımız, Er Meydanlarımızın Başpehlivanları ve çok sayıda güreşsever ilgi gösterdi.

Elmalı Folklorik Deve Gösterileri ile seyircilerimizi coşturan deve sahiplerimize, güreşlerimize ilgi gösteren seyircilerimize ve ayrıca organizasyonun kusursuz geçmesini sağlayan, günler öncesinden hazırlık yapan, özveri ile çalışan personelimize teşekkür ediyorum"dedi.

 

Elmalı Deve güreşiElmalı Belediye BaşkanıHalil ÖztürkTürkiyeAntalyaElmalı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.