Elmalı İlçesinde Seçim heyecanı Artarak devam ediyor . Bakan Çavuşoğlu Elmalı'da rakipleri Korku saldı

eski Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu Elmalı İlçesinde Seçmenlerle Buluştu Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Bakan Çavuşoğlu Başkan Ali Gökçe İçin Destek istedi.

 Antalya Elmalı ilçesinde seçim heyecanı artarak  devam ediyor Adaylar her gün en aza 2 mahallede vatandaşlarla buluşuyor .  Elmalı'da adaylara destek için gelen misafirleri konuk ediyor . 

Elmalı halkının gönlü olan gönlünü alan mütavazi Elmalı'nın Cumhur İttifakı Adayı  Ali Gökçe "Elmalı Belediye Başkanlığı seçim çalışmalarında, eski Dışişleri Bakanımız ve Antalya Milletvekili Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nu  Cumhur İttifakı Seçim koordinasyon Merkezimizde ağırladık. Kendisi, Cumhurbaşkanımızdan gelen selamları ileterek, Elmalı’mızın geleceğine dair önemli vizyon ve projeleri paylaştı. Ak belediyecilik anlayışıyla ilçemizi buluşturmanın kritik bir dönemeç olduğunu vurgulayan sayın Bakanımız , Elmalı’mızın kalkınması için etkileyici stratejilere odaklanmanın gerekliliğini belirtti. Bu buluşma, ilçemizin potansiyelini değerlendirmek ve sürdürülebilir gelişim için güç birliği yapma kararlılığımızı yansıtmaktadır."dedi

Bakan Çavuşoğlu "Elmalı her zamanki gibi coşkusu ve heyecanıyla bize enerji verdi.Teşekkürler Elmalı…Elmalı Hazır, Antalya Kararlı!" dedi

Mevlüt ÇavuşoğluAli GökçeElmalı haberElmalı Belediye Başkan AdayıTürkiyeAntalyaElmalı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.