Emek Anadolu Lisesi yükseliyor

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, inşaat çalışmaları devam eden Emek Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, inşaat çalışmaları devam eden Emek Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu.
Şehrin en büyük mahallesi olan Emek Mahallesi'nde 32 sınıflı Emek Anadolu Lisesi'nin inşaatı sürüyor. Yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın yerinde incelemelerde bulundu. Müdür Aydın, yetkililerden çalışmaların durumuyla ilgili bilgi aldı.
Modern eğitim yapısıyla öğrencilere güçlü bir gelecek sunacağı belirtilen Emek Anadolu Lisesi'nin nitelikli eğitim imkanlarını genişleteceği ifade edildi.

 

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

eskişehirliseTürkiyeEskişehir

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.