Emeklilerin Bayram İkramiyesi ve Aylık Ödemeleri Başladı

Emeklilerin bayram ikramiyesi ve aylıkları bugün yatmaya başladı, toplamda 14,4 milyon emekliye 25,7 milyar lira ödenecek.

Türkiye genelinde Kurban Bayramı öncesi emeklilere yönelik beklenen müjde geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emekli aylıkları ve bayram ikramiyelerinin 17-23 Haziran tarihleri arasında ödeneceğini duyurdu. Bugün itibarıyla başlayan ödemeler kapsamında toplamda 14,4 milyon emekliye 25,7 milyar lira ikramiye ödenecek.

SSK, BAĞKUR ve Emekli Sandığı'nda yer alan emeklilerin ödemeleri farklı günlerde gerçekleştirilecek. SSK kapsamında olan emeklilerin maaş ve ikramiye ödemeleri şu şekilde planlanmıştır:

Ödeme günü 17-18 olan emekliler, 17 Haziran'da ödemelerini alacak. Ödeme günü 19-20 olan emekliler, 18 Haziran'da ödemelerini alacak. Ödeme günü 21-22 olan emekliler, 19 Haziran'da ödemelerini alacak. Ödeme günü 23-24 olan emekliler, 20 Haziran'da ödemelerini alacak. Ödeme günü 25-26 olan emekliler, 21 Haziran'da aylık ve ikramiyelerini alacak.

BAĞKUR kapsamında olan emeklilerin haziran dönemi aylıkları ve Kurban Bayramı ikramiyeleri ise 22 Haziran'da ödenecek. Emekli Sandığı'na tabi emekliler ise maaş ve ikramiye ödemelerini 23 Haziran'da alacaklar.

Emekliler, banka hesaplarına yatırılan ödemelerini Kurban Bayramı öncesinde kullanabilecekler. Ödemelerin tamamlanmasıyla birlikte emekliler, bayram tatilini daha rahat geçirebilecekler.

Bu bilgiler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar ve planlamalar doğrultusunda verilmiştir. Emeklilerin ödemelerini banka hesapları üzerinden takip etmeleri ve bayram öncesinde hesaplarını kontrol etmeleri önerilmektedir.

emekli maaşlarıbayram ikramiyeleribayram ikramiyesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.