Emin Gülmez Ortaokulu Kaderine mi Terk Ediliyor?

Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Burdur Şube Başkanı Orhan Akın, yazılı bir açıklama yaptı.

Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Burdur Şube Başkanı Orhan Akın, yazılı bir açıklama yaptı.

Akın’ın açıklaması şu şekilde:

“Burdur ili Bucak İlçemizin en köklü ortaokullarından biri olan Emin Gülmez Ortaokulu inşaatı bir an önce bitirilip eğitim öğretime hazır hale gelmesini bekliyoruz .İlçenin en geniş ve kalabalık öğrenci kayıt alanına sahip ortaokulumuz, bitmeyen inşaatı ile eğitim camiasını tedirgin etmeye devam etmektedir. 23.07.2018 tarihinde bitmesi gereken inşaat son aşamasına gelmesine rağmen, çatısının yarısında kiremit olmadığından dolayı ,yağan yağmurlarla birlikte, yapılan emekleri ortadan kaldıracak seviyeye gelmiştir. Ortalıkta dağılan inşaat malzemeleri ,güvenlik tedbirlerinin olmayışı, ne zaman biteceği belli olmayan inşaat için bir takım soru işaretlerini insanın aklına getiriyor. Sorumluların bir an önce şu soruların cevabını da vererek kamuoyunu aydınlatma zorunluluğu vardır.

Veliler ilkokul zorunlu olduğu halde ulaşım ücretlerini cebinden ödeyerek daha kaç yıl TOKİ mahallesine öğrencilerini göndermeye devam edecektir?

Öğrenci sayısı düştüğü için ,norm fazlasın duruma düşen öğretmenlerin mağduriyetinden kimler sorumlu olacaktır?

Milletin vergisi ile yapılan binanın gecikmesinden dolayı ortaya çıkan maliyeti, kimin cebinden çıkacaktır?

Emin Gülmez Ortaokulunun bir an sorumluların bir araya gelerek ortak çözüm yolu bulmalarını bekliyor ,konunun Türk Eğitim sen tarafından takip edileceğini eğitim camiamızla paylaşıyoruz.”

Emin Gülmez OrtaokuluOrhan AkınTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.