EMİN GÜLMEZ ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ‘EVDE HAYAT VAR’ MESAJI

Bucak İlçesinde orta okul öğrencilerinin, yeni tip Corona Virüs(Kovid-19) tedbirleri için çektikleri videoyla “Evde kal Burdur” çağrısı yaptılar.

Bucak İlçesinde orta okul öğrencilerinin, yeni tip Corona Virüs(Kovid-19) tedbirleri için çektikleri videoyla “Evde kal Burdur” çağrısı yaptılar.

Burdur’da ortaokul öğrencilerinin evlerinde çektikleri kısa videolarda,  Sağlık Bakanlığınca yapılan “Evde kal” ve “hayat eve sığar” çağrısına dikkati çekti.

Bucak Emin Gülmez Ortaokulu 6/c ve 6/d sınıflarının çektiği video dolayısıyla Kovid-19 salgınında evde kalan ailelerin ve çocuklar büyük fedakarlık gösteriyorlar.

Çocuklar önceden okula giderken düzenli bir hayata sahip olduğunu ve mevcut durum dolayısıyla evlerinden dışarı çıkmadığını belirten Emin Gülmez Ortaokulu öğretmeni, şunları kaydetti:

“Bütün dünya ülkeleri şu anda Kovid-19 ile mücadele ediyor. Öğrenci velilerimiz, canları sıkılan çocuklarını evlerinde tutabilmek için büyük gayret gösteriyorlar. Fedakar ailelerimize sabır ve kolaylıklar diliyorum. Havaların da ısınmaya başlayacağı bugünlerde sürecin uzamaması noktasında herkesin evlerinde kalmasını ve dışarı çıkmamasını rica ediyoruz.” ifadelerini kullandı

bucak korona virüsburdur korona virüsemin gülmez orta okuluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.