Emirhan Aydın Fotoğrafçılık Bucak'ta hizmetinizde

Emirhan Aydın Fotoğrafçılık, Burdur'un Bucak ilçesinde hizmete açıldı.

Emirhan Aydın Fotoğrafçılık, Burdur'un Bucak ilçesinde hizmete açıldı.

Açılışa Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, Bucak Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Sezgin Sezgin ve çok sayıda davetli katıldı.

Duanın edilmesinin ardından kurdele kesimi ile Emirhan Aydın Fotoğrafçılık'ın açılışı yapıldı.

Açılış sonrasında konuşan Emirhan Aydın, " Bucaklıyım, Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi mezunuyum. Liseye geçerken hobi olarak yaptığım fotoğrafçılık mesleğini şu anda icra ediyorum. Fotoğrafçılık yarışmalarında derecelerim bulunuyor, mesleği sevdiğim için buraya yöneldim. Lise eğitimini tamamladıktan sonrası üniversite eğitimimi fotoğrafçılık üzerine yapıyorum. Sıradanın dışında bir işletme kurmaya çalıştık. Geçmişte bu mesleği yapan üstatlarımızın varlığını göstermek için bir köşe de hazırladık. Sürekli kendimizi yenilemeye çalışıyoruz.  Gelin damat fotoğrafçılığı başta olmak üzere, kurumsal çekimler, il ilçe firma tanıtım çekimleri gibi hizmetler veriyoruz. Bünyemizde grafik tasarımcımız, videografımız ve photoshopçumuz bulunuyor. " ifadelerini kullandı.

Tel: 0542 542 8558

Adres: Süleyman Demirel Bulvarı Oğuzhan Heykeli Defacto üstü Bucak/Burdur

Bucak fotoğrafçıBurdur fotoğrafçıEmirhan Aydın fotoğrafçılıkTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.